Skip navigation

 
Currently Being Moderated

Waarom gebruikt Sony vreemde email-adressen?

Topic started on May 2, 2012 3:48 PM , last reply on May 2, 2012 3:48 PM

in Algemene discussies > Promoties en acties van Sony > Consumentenacties Nederland
1 posts since
Apr 12, 2012

Vandaag kreeg ik een e-mail van Sony <reviewsupport+sony-netherlands-odw@reevoo.com> met het verzoek een product te reviewen. Zoals je ziet is de mail op naam van Sony maar komt die niet van een Sony.com mailadres. Kan iemand mij vertellen hoe ik nu moet weten dat dit een betrouwbare email is?

Ik krijg vergelijkbare mails ook van andere grote bedrijven. Ik ben heel benieuwd wat de marketingmensen van die bedrijven denken. Lezen die geen internetberichten of kranten over mails van personen die onder het mom van b.v. banken persoonlijke informatie proberen te ontvreemden. Ik ben van plan niet op dergelijke mails meer in te gaan als het de mails niet komen van sony.com en de links in de mails niet verwijzen naar sony.com.

Durf jij de mails die je ontvangt van een vreemd mailadres wel te beantwoorden? En waarom wel of niet?


  • Hans_Klis 237 posts since
    Dec 8, 2010
    Written on May 2, 2012 3:48 PM

    Bedankt voor uw bericht op het forum van Sony.

     

      Om uw vraag zo snel mogelijk en correct te beantwoorden, heeft een van de experts op het forum uw bericht geëscaleerd aan ons team van de technische ondersteuning. Zij geven de benodigde informatie zo snel mogelijk door aan deze expert.

     

    Een van de experts op het forum laat u zo spoedig mogelijk het antwoord op uw vraag weten.

     

    Met vriendelijke groet,

    Het team van Sony


    • Reply

Share